Sådär ja...

Nu får bloggen lite tid igen...

Tjejmiddagen gick ju bra;) Dom hade skoj och det var ju huvudsaken!!
På kvällen gick jag vidare till jobbet...det var inte jätteskoj :/ Trött var jag... Lördagen bytte jag bort så det är därför jag sitter här nu :P På jobbet alltså;)
Skönt när man kan byta lite ibland! Imorgon är jag ledig och då ska jag bla annat handla inför helgen och vår lilla kräftskiva som plötsligt blev gårdsfest;)) Ska bli superskoj... Hoppas många kommer ut på gården, skulle vara trevligt!!

Annars har det inte hänt speciellt mycket i veckan.... I måndags var Amanda hos oss och på eftermiddagen blev det en kort övningskörningsrunda och sen åkte vi och besiktigade Seaten eftersom Tomas monterat dragkroken...
Den gick ju igenom utan problem så nu är vi ytterligare ett steg närmare ;)) Vi har vagnen och vi har kroken, bara kortet kvar ;)

På fredag ska jag hoppa in på 4an igen... skönt att hålla det igång nu!! Lördag f.m. är det bara förbereda som gäller....innan det smäller;))

Hoppas ni har det bra där ute och just nu hoppas jag ni sussar gott!!


Här är när lilla C och Alexandra var med mig på jobbet!! Superskoj tyckte dom att det var!! Härligt!!


redan 5 dagar...

innan förra inlägget!!
Jag har haft mina tre dagar ledigt och det var superskönt! Men mycket man vill hinna med;)
I mpndags var dagis stängt så det var bara att hålla sig vaken...segt men det gick. Vi fick massa besök under dagen så det var perfekt!
I tisdags skulle vi åka till Hågelbyparken hade jag tänkt, men det dåliga vädret gjorde att vi istället åkte till FunHouse med grannarna, och innan dess hann vi med att åka förbi Tomas syrra och äta lunch på MAX.

I går tog vi (jag, Amanda, Alexandra, Cindra och de små) cyklarna och drog till Hökmossen;) Det var lite för kallt för att bada tyckte jag men vi åt lunch och bara mös i ett par timmar, supermysigt!!

Annars har jag övningskört med Amanda två kvällar. Första kvällen gick det sådär måste jag ju säga men igår gick det kanonbra;)

Nu sitter jag på 4an och väntar på att få gå hem....snart kan jag göra det också ;)

Imorgon ska Alexandra ha tjejmiddag hemma....det blir tacos, highschoolmusicalchampagne, godis och mys;) Tomas och Stefan åker nog till Heron med de små så att de inte stör de stora tjejerna ;))
Jag och Amanda får serva gänget;)

Jag hoppas jag kan vila lite på dagen, annars blir det en tung natt!! Men det är två nätter nu sen är jag långledig som det ser ut nu!

Nej hörrni!! Nu ska jag förbereda för hemgång...

En sak till bara.......Moa!! Nu har vi inte pratat på länge! Saknar dig ju;) Hoppas vi når varandra snart!

Natt natt

Har SUPERmånga läsare....

NOT!! ;)

Men jag är glad att jag har någon i alla fall;))

Jobbade mån och tis natt och det var hårt! Jobbigt att komma tillbaka till nätter nu när man sovit varje natt på 5 veckor! Men det gick ju det med!

I onsdags när jag gick av cyklade jag hem och kastade mig i duschen sen åkte vi till Örebro och blev en husvagn rikare.. ;) En superfin en. Såg inte så fin ut på bilderna på nätet, så det var ju positivt! Är supernöjd!!

På kvällen bjöd vi Anders, Susanne och barnen på middag. Anders hjälpte ju oss att hämta vagnen;)
Det var en trevlig kväll men efteråt var jag trött som få!! I torsdags var jag ledig men superrastlös!! Helt galet men sant! Vi åkte in till stan och köpte present till Viggo, Ebba ska på kalas hos honom imorgon;))
På kvällen kom Stefan och hälsade på och ytterligare någon timma senare fick jag besök av Veronica... det var länge sen. Vi tog en fika och pratade massa!!

Fredagen var lugn fram till 13.30 när jag begav mig upp till Stockholm och TV4.
Det var ganska lugnt där också...

Idag fick vi fikabesök av Angelica, Christian och Melvin;) Det var länge sedan och mycket trevligt som vanligt!!
Vid 14 var det dags att bege sig mot jobbet igen och nu sitter jag här och väntar på att timmarna ska gå så jag får åka hem ;))
Imorgon går jag på och jobbar natt igen... dock bara en innan jag tar 3 dagar ledigt!!
Innan jobbet kommer Tomas syrra och hennes son förbi på lite mat.

Lite uppdatering satt ju inte fel...eller?

Ha det bra... Tjao

Tillbaka till rutiner...

I alla fall vissa i familjen;)
Igår var barnen på dagis några timmar... Märktes inte att de hade varit borta 5 veckor;) De hade inte ens tid att säga hej då till Tomas. Och skönt är väl det! Jobbigt om de hade blivit ledsna!
Ebba vår stora tjej börjar ju snart på den stora avdelningen;)) Gissa om hon är mallig för det?!?!

Alexandra är väl den som inte riktigt kommit in i vardagsrutinerna ännu men hon har ju trots allt några sommarlovsdagar kvar så det är ju som det ska vara...hon kan njuta ett tag till!!

Imorgon ska vi till Örebro och kolla på...... mmm, spännande, spännande!!
Vi måste åka tidigt för att hinna hem till 16 när barnen ska hämtas på dagis igen så sova det får jag göra till natten;))

Igår kväll innan jag drog till jobbet så tog vi en cykeltur hela familjen och lilla C... det var mysigt!! Vi stannade också till i lekparken så barnen fick leka av sig lite.
När vi kom hem skulle vi lägga de små...Ebba protesterade vilt!! Hon skulle minsann se Erik Saade på tv innan hon gick och la sig!! Fråga mig inte hur hon kom ihåg att han skulle vara med på tv kl 20.... Grannen berättade det på eftermiddagen men jag trodde ju aldrig hon skulle komma ihåg det!! Haha, ja ja, hon fick ligga i soffan, dricka sin välling och kolla på Erik Saade!! Sötnos!!

Min första natt efter semestern börjar lida mot sitt slut! Äntligen! Det har varit tufft!
Snart ska jag hem och sova så jag pallar en natt till....

Ha en bra dag!!

Sista dagen...

innan jag går tillbaka till mitt ord. jobb. 
Känns sådär... Jag känner nu efter den här sommaren att det är det här jag ska hålla på med. Helt klart!

I torsdags kom min underbara familj hem. Dock sent så jag hann åka till jobbet... Alexandra och Cindra skulle följa med mig till jobbet.
Cindra kom och gjorde mig sällskap till middagen sen åkte vi till 4an.
Vi hade väl varit där en halvtimma ungefär när familjen ringde och sa att de var utanför.
Jag fick pussa lite på familjen sen var det dags att jobba... Alexandra och Cindra var i sitt esse ;) Mats som jobbade då satte dom i jobb och det uppskattades;)
När jag hade gjort det jag skulle så tände de upp i studion åt oss och Alex och Cindra var helt plötsligt nyhetsankare och väderflickor. De hade verkligen såååå kul!! De ville inte åka hem;) Jag ville hem till de andra småtrollen så jag han pussa på dom...visste att de var uppe och väntade! Men det var underbart att se att de hade så kul... De var inte liiite malliga efteråt;)))

I fredag var Tomas tvungen att sticka iväg på lite jobb och jag och barnen åkte ner till Hökmossen.
Senare kom även Tomas ner och vi hade en mysig dag på stranden...
Alex hade såklart Cindra med sig. Alexandra fick förfrågan att följa med dom till Johans "landställe"... Det var hon ju inte sen att tacka nej till;)) Så efter att inte ens varit hemma ett dygn så drog hon igen. Haha, men det är väl så det ska vara på sommarlovet? Bara hitta på massa skoj.
Hon kommer i alla fall hem idag så snart är ordningen återställd!!
Imorgon ska barnen tillbaka till dagis igen...de börjar lite smått med 9.30-13.30. Och jag ska köra min första natt på 5 veckor... puh!!

Nu ska jag gå och hämta mig lite frukost... och försöka hålla mig vaken de resterande 8 timmarna :P

Ha en bra dag och hoppas solen skiner....!

Har en ny tillfällig sambo;))

I lördags åkte Tomas och barnen till Leksand för att på söndagen åka vidare till Sälen.
Jag satte mig med räkningarna och sen drog jag och övningskörde med Amanda;) Det gick bra!! Vi körde en timma nästan.
På vägen hem hämtade vi upp Tessan, handlade lite och så köpte jag pizza på vägen hem.
Tessan, jag, Bine och Anna gick senare på kvällen upp till Kitti och Marina. Vi snackade skit och drack lite vin. Vi hade väldans trevligt.
I söndags åkte jag med Ullis och Janne till Hedlandet....där hittade jag en hissgardin till köket;) På vägen hem åkte vi till Taxinge slott och fikade! På kvällen åt jag middag med Linda och Mange på Greken, det var trevligt det med...och gott!!
Efter middagen åkte vi hem till mig och jag slängde ihop en kladdkaka. Precis när vi ska sätta oss och fika så kommer Moa och barnen. Jag erbjöd dom husrum så dom slapp åka hem innan dom ska tillbaka och så har ju jag trevligt sällskap när jag är hemma;)

Igår när jag kom hem från TV4 drog jag direkt vidare till mittt ord. jobb och hämtade alla tidrapporter och fixade... När jag sen kom hem stod maten på bordet. Det var bara att sätta sig;) Grillat kött, potatisgratäng och en god sallad. Det var behövligt efter den dagen.
Det värsta var att jag på kvällen sen var tvungen att åka till gamla lägenheten och skura ugnen. Det hade våra ex-hyresgäster INTE gjort. Som tur var hade jag Linda och hennes dundermedel med mig, annars hade jag väl stått där än. Tack snälla Linda!!
När jag kom hem igen på kvällen var jag uppe i varv och somnade inte förrän vid 23.30.

Imorse vaknade jag precis innan klockan ringde vid 4.30... då var jag inte kaxig!! Och det är jag inte nu heller kan jag ju påstå!! Usch vad trött jag är nu!
Skönt att jag får sova längre imorgon!

Ikväll ska vi grilla med Linda och Mange och Moa har gjort den underbara jorgubb och rabarberpajen;)) Det ser vi fram emot. Jag tror att det kommer slinka ner ett glas vin också... mmmm

Men allt hänger ju på att jag håller mig vaken också :P Ska göra mitt bästa;))

Nu längtar jag efter min familj <3<3<3 Men än är det inte torsdag! hmmm

RSS 2.0