oj oj vad tiden går fort...

Känndes som att det var igår jag bloggade....men så var det ju inte :P

Påsken blev ju så bra som jag hoppades;)
Familjen Norrköping kom på långfredagskvällen och stannade till söndag fm. Så mysigt att vi äntligen fick träffas ;)
Det var fint väder hela helgen, det blev premiärmiddag ute på altanen i nya möblerna;) sååå skönt verkligen! Och god mat var det också ;)
Lördagen var fylld med god mat, massa påskägg och allmänt skoj med släkt och vänner...
En hääärlig helg!

Söndag jobbade jag natt, måndag ledigt och tisdagen och onsdagen tillbringades på TV4;)
Tisdagen började ju inte så där jättebra måste jag ju säga!!
Bilen ville inte vara med längre när vi kommit till Vallhallavägen... mitt i smeten i rusningstrafik, utan plats att köra åt sidan... DÅ var det ngt som hände. Jag tyckte den betedde sig konstigt men tänkte att det var jag som började bli lite trött i benen efter alla köer men när jag skulle åka från rödlyset så fick jag motorstopp!! Tänkte vad f**n är det som händer igentligen?? Jag brukar ju inte direkt få stopp... Jag höll ner kopplingen i botten släppte på bromsen och bilen drev??? Ehhh, kopplingen var ju nere?? Shit tänkte jag,, nu har kopplingen dragit också....bytte till höger körfält men kunde aldrig växla... Ställde mig så långt åt sidan jag kunde och på med varningsblinkersen!! FAAAN! Det var 20 kvar innan jag började!!! Ringer till Tomas och föklarar läget...han ser bara tusenlapparna flyga iväg och ringer Eddie... Efter ca 45 min, mer eller mindre upprörd på allt, speciellt alla idioter som åker förbi och tutar på en!! Vad tycker dom att jag ska göra liksom?? Putta eller???

Det slutar i alla fall med att Eddie kommer och plockar upp bilen på bärgaren och skjutsar mig till 4an och tar med bilen hem... Jag kom fram men en timma försent :P
Dagen fortsatte ju bättre som tur var och jag träffade många gamla bekanta och det var ju superskoj!! Äntligen tillbaka där jag hör hemma ;) Såå himla kul alltså!!
Tåget hem men kunde hoppa av i Östertälje där Tomas väntade.. med en fungerande bil!! Ja samma som gick sönder på morgonen, hmmm. Felet var borta!! En liten överhättning och lite gamla vätskor kanske??!?? Bara att börja laborera....

Onsdagen var lika rolig den... jag ville knappt gå hem!! Och vad timmarna gick fort!! Jises!!
Dock inte lika roligt att behöva åka kommunalt:P Jag har inte åkt så mycket kommunalt så det var ju inte det lättaste att hitta rätt tunnelbana och att gå åt rätt håll i underjorden...haha, jag kännde mig som värsta turisten;)

Nu är det fredag och jag har jobbat inatt... har 2 nätter kvar framför mig sen en ledig söndag och efter det en vecka på 4an;) Fullt ös medvetslös!!
Hoppas bara jag har en bil till på tisdag!! Börjar nämligen 5 på morgonen och jag har ingen lust att ta nattbussen :P

Fick reda på att tävlingen som Alexandra skulle vara med på den 14e maj är inställd också :( Det var ingen rolig nyhet!! Det har inte varit så många tävlingar! Jaja, inte mycket att göra åt!! Nya tag till hösten! Först ska vi njuuuta av sommaren, eller hur var det nu??
Just det...jag skulle ju jobba på 4an dom veckorna jag tagit semester på mitt ordinarie :P... hmmm!?! Har nog en extra vecka jag kan ta ut i alla fall ;)


Nu har vi kontaktat mäklare igen så nu hoppas vi få lägenheten såld! Snaaaart!! Orkar inte ha den kvar längre, bort med skiten så man kan lägga det bakom sig!!

Nä nu ska jag börja plocka ihop här och bege mig hemmåt så småningom...sköönt!!

Sov gott people!! Eller kanske, ha en bra dag ;)



Har jag sagt att jag älskar lila?? ;)

img_2230 (MMS)

Har jag sagt att jag älskar lila?? ;)


Nya utemöbler ;)

I måndags kväll var vi iväg och kollade utemöbler till altanen. Vi kollade Plantagen, Jula, JYSK och ICA Maxi.
Plantagen hade bara dyra grejjer, Jula hade helt i trä vilket betyder mycket underhåll och dessutom var det ganska "smäckigt", det känndes liksom inte så stabilt;)
Jysk hade desto mer i vår smak. Jag ville att det skulle vara positionsstolar medan Tomas kanske tyckte att det inte behövdes.... Vi fastnade för en grupp helt i trä (stabilare än Julas) och en grupp i aliminium som inte behöver skötas alls. Den gruppen var nästan 2000 kr dyrare men då behöver man ju liksom inte oroa sig över det heller...

Det blev gruppen i alijumjum;) Så lätta grejer, så sköna stolar, ett bord med alijumjumstomme och skivan i konstträ, stolarna med sits i typ konstrotting eller vad man ska säga.
Jag fick faktiskt välja dynor som det var lite lila i också ;) Gissa om det blev bra ;)???
Vi bestämmer oss för att ta det och går till kassan. SJÄLVKLART måste det ju strula lite...

- Jaha ja! Vi har bara 4 stolar hemma idag, vi får flera i eftermiddag eller på tisdag.


ÅÅÅååå, vi ville ju ha det här till helgen så vi kan sitta ute och njuta juh.

Han i kassan ringer och kollar om det finns i Kungens Kurva vilket han trodde eftersom han fick upp i datorn att dom skulle ha 15 på lager.... NÄ!! Alla var uppbokade :S
Han ringde till Strängnäs och DÄR hade dom som tur var! Vi åkte hem och monterade ihop grejjerna och så tänkte jag att jag hämtar de andra två imorgon men efter lite funderande så valde jag att åka direkt, så jag tvingade med mig Mickis som sällskap och så drog vi ;)
Nu står det ett stort bord och 6 st stolar som har dynor med lila inslag och så kunde jag inte låta bli att köpa en vaxduk i lila... Såååå snyggt blev det. Jag ska fota det när jag kommer hem så ska ni få se ;)

Idag (onsdag) ska Alexandra få följa med Cindra till badhuset i Nyköping;) Det var uppskattat vill jag lova ;)
På torsdag har jag lovat att de ska få gå på bio....det blir perfekt så här i eftertanke. Jag lämnar de små hemma med Tomas och skjutsar upp Alex och Cindra till Heron och åker själv till City Gross och handlar under tiden :)))  Kan ju inte bli bättre ;)

Nu har jag dryga tre timmar kvar på jobbet innan jag får gå hem... jag hoppas det går fort Med tanke på att jag verkligen inte kunde sova igår på dagen. Jag är TRÖTT!!

Måste verkligen röjja hemma idag, det ser ju fasen ut som ett bombnedslag hemma nu!! Jag hade ju tänkt att jag skulle hinna måla i hallen också innan påsk så vi fick upp lite lister men tiden har helt enkellt inte räckt till!
Det får vara som det är nu ett tag till, inget att göra! Nästa vecka är det fullt upp. Jobbar söndag natt, går intro på 4an på tisdag och onsdag, sen jobbar jag natt igen tor, fre och lör. Veckan efter det är det 4an hela veckan...hmmm, måla får jag väl göra ett annat år känns det som :S


Nähe, nu får jag ta och hitta på ngt annat som fördriver tiden en stund... Börjar bli hungrig så snart åker filen fram ;)

Ha en bra dag ALLA mina läsare ;) haha

Tjing


Massa prickiga korvar...

Eller två i alla fall :P
Nu har Tilde fått prickar också, tack och lov att det inte dröjde två veckor till innan hon fick sina.

Jag hoppas verkligen att vi kommer kunna umgås med våra nära och kära i helgen i alla fall. Att de vågar sig hit ;)
På fredag är det tänkt att familjen från Norrköping ska komma <3
Jag tänker då.....en perfekt eftermiddag med ljuvligt väder (som dom faktiskt lovat, så f**n om det blir annat), ungarna är glada och leker tillsammans...vi grillar och tar ett glas vin eller två och bara snackar massa skit hela kvällen ;) ÅÅÅÅåå vad jag längtar!!! <3

På lördag är familjen Norrköping fortfarande kvar ;) Vi äter en god frukost, busar ute och äter MASSA godis!!
På dagen/eftermiddagen kommer mamma, Anders, Amanda, Angelica, Christian och Melle.... Det kommer blir en uuuunderbar helg ;) <3 <3 <3


Nu till vad som hänt de senaste dagarna...

Alexandra var ju som sagt på tävling i lördags. Tyvärr kom dom hem utan medaljerna MEN det pratades om att det gick väääldigt snabbt under prisutdelningen med många misstag!!
Många reagerade på att det kanske var "fel" Nykvarnslag som vann! Väldigt dåligt av arrangörerna i så fall!!!

Ja ja, man ska väl inte gräva ner sig för det, tycker bara att det ska vara rätt och riktigt!
På´t igen i Eskilstuna den 14 maj!! Då jäklar!!

I lördags kväll kom Krille, Nettan, barnen och Gördis (hunden) på besök.
Det blev pizza, tårta och massa skratt, en jättetrevlig helg helt enkellt;) Stefan och Sandra var också kvar;)

I går röjjdes det på altanen och den gjordes även rent med högtrycken så nu är den ren och fin ;) Nu fattas det bara lite utemöbler där också så man kan börja använda den ordentligt... Förhoppningsvis kommer det till helgen ;)
Jag hade ju först tänkt att jag skulle hinna måla hallen till påsk men jag får nog backa lite där! Jag kommer aldrig hinna det utan får koncentrera mig på altanen och så istället. Måste ju städa och handla också...

Nu jobbar jag inatt och imorgon natt, går av på onsdag morgon och är ledig till söndag kväll då jag endast jobbar en natt ;) (har tagit semester på långfredag och påskafton).

Sov gott alla ni som får :P

Igår...

fyllde Alexandra hela 9 år!! Hon är inte så liten längre och det märks på alla möjliga sätt vill jag lova ;)

Hon verkade nöjd med dagen i alla fall ;) Hon möttes först av skönsång från Tomas och syrrorna...eller ja Tomas i alla fall ;) Tilde sov tydligen i famnen på Tomas ;)
Jag kunde ju tyvärr inte vara med på morgonen eftersom jag var på jobbet!

Hon fick Absolute Kidz 30 på morgonen och det var en hit ;)

På eftermiddagen fikade vi med tårta och så blev det ytterligare paket och vid 17.30 åkte hon på kalas hos kompisen...


Idag är det tävling som gäller!!
Tyvärr kunde ju inte alla följa med eftersom lilla Ebba är full med vattkopper :(  Men hon har bra stöd av Tomas, Stefan och Sandra ;)

Hoppas hon kommer hem med medalj ;)


Ikväll kommer Ungarnas kusiner hit! Äntligen kan vi träffas!!
Det ser vi fram emot!


Ha en bra dag och håll tummarna för gympaprinsessan ;)

långledig, vårkänslor och kamerateam...

En del har hänt under de senaste dagarna.
Jag har varit ledig och det har varit skönt. Vissa dagar har det ju varit underbart väder ute... Då har vi passat på att göra lite vårfint hemma. Vi åkte till plantagen och shoppade loss... Det blev två väggkrukor/korgar och en korg som står på backen. Vi hittade även ett bord och fyra stolar till en billig peng ;)

Här är resultatet ;)





För ett tag sedan köpte vi klickgolv som ska läggas i hall och kök... nu är det gjort och det blev såååå bra!!
Underbart skönt att slippa den äckliga plastmattan som aldrig blev ren.

Här är dom i full gång ;)


Vi har inte satt dit några lister ännu...i hallen ska det målas först. Annars ska de bara införskaffas och innan dess ska vi ju bara veta vilka vi ska ha ;) Allmoge eller vanliga släta? tror jag vill ha allmoge i köket faktiskt.... Vi får se vad det blir där, plånboken för avgöra lite....det är ju trots allt inte vårt hus :P

Vi har haft Melle en del också....förra veckan var han hos oss under dagtid 3 dagar tror jag! Den här veckan var han hos oss mellan mån-ons. Det har gått jättebra faktiskt, Tomas har inte känt av honom. Melle har fått sova på nedervåningen i sin säng och vi har stängt för med grinden så att han inte kommit upp. Det har gått superbra, han har tagit det med ro och varit tyst hela nätterna.
Han har varit min svans under de här dygnen. Vart jag än har gått så har han varit med ;)

Ebba har fått en "stor" cykel med stödhjul och hon är supernöjd och glad....hon cyklar som bara den nu ;)
Hon har även lekt mycket med grannarna och det är ju superkul att de funnit varandra!


Så till kamerateamet då....
Emma ringde från eyeworks och berättade att hon var kollega med Angelica och att de behövde göra ett inslag lite snabbt med en barnfamilj, det handlar om kemikalier i hemmet.
- Och Angelica sa att du hade 3 barn...
Ehh ja jo det stämmer ju.
- Vad bra...kan inte vi få komma hem till er då och ta lite klippbilder? Typ när du står och diskar och när ett barn sitter och tuggar på en leksak kanske?
Jaha...jo det lät ju inte så farligt, ok då! Kom ni!
- Å vad bra...jag ringer så fort jag fått klartecken...

Typ timman senare ringer hon och berättar att det är klart och att de kommer imorgon (onsdag)...
NU berättar hon att hon vill ha lite bilder när jag diskar, tvättar, leker med barnen och går och handlar.
Ehhh! Jag vill ju inte vara med på bild!! Ja ja, jag kan ju inte ändra mig nu!!
Hmmmm, jag får typ ångest och funderar på vad jag ska ha för ursäkt när jag ringer och säger att dom inte kan komma!!
Men snäll som man är och känner till tv-branchen så ville man ju inte förstöra något så det var bara att se glad ut och ställa upp!!

Jag var med typ hela tiden :S Vilket jag verkligen inte ville, fy faan vad illa!! Hoppas det nöjer sig med närbilderna på typ händerna ;) Barnen blev det såklart jättefina bilder på så det ska bli superkul att se dom :P

Så, ja... Nu är det bara att vänta och se hur resultatet blir och det kommer under postkodslotteriet en lördag,, typ nästa eller nått!




Lite har det hänt under några dagar ;) Och nu är jag åter på jobbet och gästspelar två dagar innan jag är ledig helgen igen ;)
Har ju en del att fixa här också med alla semestrar och lönesamtal m.m.  Mycket nu!

Nä, nu får det bli lite pappersarbete!! Hoppas ni sover gott ni som får ;)

Tjing

Hundsugna till 1000

Vi har haft syrran och Christians "skotte" här några dagar under veckan..... Lilla Melvin. Han är sjukt söt och verkligen go och snäll. Ungarna älskar honom men han själv kanske ledsnar lite på Tilde ibland....speciellt när hon inte låter honom vara ifred ;)
Men det går bara bättre och bättre....han vänjer sig vid barnen och barnen låter honom vara mer och mer!

Nu vill vi ha hund!

Tomas är ju allergisk mot pälsdjur och har varit väldigt skeptisk från början....nu har vi ju 2 plan så vi har haft Melvin på nedervåningen och Tomas har inte kännt av något alls vilket är sjukt bra.
Även han har fått mersmak och vill nu ha en hund....

Vi har flertalet gånger tittat på olika raser och har alla fastnat för "Frallan" (fransk bulldog) ;)
Vi vill ha en liten hund med tanke på barnen och titta på den här.....är den inte söt??



Det tycker i alla fall vi ;)

Nu ska vi forska lite så får vi se vad som händer.... En hund på foder kanske ;)

Oooops!!

Nu var det lääänge sedan jag skrev igen!!

Det har hänt en hel del de här dagarna kan man ju säga!!

I lördags kväll åkte vi på kryssning....det var meningen att det skulle vara jag, Tomas och Alexandra + mammas sida av släkten.

Självklart är det ju alltid något så Alexandra åkte på vattkoppor på torsdagen!! hmmm
Stackarn fick inte följa med och blev såklart superduperledsen för det!! Det var ju så man själv funderade på att stanna hemma men eftersom det var mormor som bjöd på resa och buffé m.m. så hade man ju inte mage till det heller!!

Resan var i alla fall underbar och precis vad vi behövde efter allt strul!!
Vi åt gott, drack gott, shoppade och hade det allmänt mysigt ;)


Igår var jag på Tv4 och pratade jobb;) Jag ska börja hoppa in där igen när dom behöver hjälp!
De ringde mig för ca 2 veckor sedan och talade om att de inte glömt mig och att de gärna ville ha mig tillbaka om jag ville.... dom hade dock ingen tjänst eller vick men vid behov och det passar mig perfekt!!
Det ska bli såååå himla kul att få komma tillbaka dit igen....under besöket igår träffade jag många gamla kamrater och det var superkul. Jag träffade även Aleck!! Hur nice som helst!!
Jag ska gå lite intro och sen är jag fit for fight!! YES!!!

Var även på återbesök hos specialist??ortopeden... Det var ingen meniskskada och han sa att det troligtvis är en inflammation då! Ja, ja vi får väl se.....ska äta lite tabletter en vecka och se om det blir bättre då!

Nä nu har jag inte tid med det här längre.... Nu ska vi ut i vårsolen och plantera lite blommor ;)

Hörs hörrni ;)

Tjao

Jobba, jobba, kryssning!!

Ungefär så det ser ut nu!
Natt 1 av 2 och på lördag bär det av ut på havet!! Känner just nu att det aldrig varit så behövligt som nu!!

Tyvärr verkar det som att Alexandra har fått vattkopper och då kan hon ju inte följa med...stackars henne!! Hon har ju sett fram emot det här så himla länge!!
Vi ska visa upp det för vårdcentralen imorgon så får vi se vad de säger... Men det blir ingen skola imorgon i alla fall!!

Det verkar som jag har fixat allt inför helgen nu... Barnvakt, stand in på jobbet, ny tröja, nya leggings...ja!!

Skulle ju behöva införskaffa ett par nya skor/stövlar men skit i det, jag har ju mina gympaskor :P



Dagen idag har inte varit den bästa!! Det blev därmed ingen sömn och det känns ju redan nu!! *suck


Jag kanske hittar på något roligare att skriva om senare under natten!!
Vi får se ;)


God natt och sov gott i era sköna sängar!!

RSS 2.0