Dags igen!

Det var väääldigt länge sen det blev ett inlägg! Höll knappt på att komma in här igen...tog ett tag innan jag hittade rätt lösenord :P

Vad har hänt sedan i september... En JÄKLA massa så det får vi nog hoppa över ;)


Jag har slutat som personlig assistent och jobbar nu bara på TV4. Jag trivs som fisken i vattnet!! Det är det här jag är född att göra ;)

Annars går livet lite upp och ner...vad är ett liv utan motgångar?? hmmm

Idag är det -13 ute...vi hade tänkt åka till pulkabacken idag men vi får väl se hur det blir. Lär testa och se hur länge barnen pallar i alla fall, det är ju soool ;) Så man måste ju passa på när man är ledig!!

Jag har jobbat i helgen så nu är det ledigt till och med onsdag...skönt faktiskt!! Sen kör vi på med en helg till :P nr3 av 4 i ordningen!



Barnen är lika underbara som vanligt! Ebba har ett hett humör, Tilde har börjat prata massor! Det kommer mer hela tiden och det är ett underbart språk ;), Alexandra har hamnat i ett stadie där man eftersträvar att vara fjortis!?? Det är sant!
När vi köpte vinterjackan i höstas så dög det inte med vilken som helst utan det skulle vara en fjortisjacka!! En typ parkas med fickor i brösthöjd! Det var viktigt!! Jaja, bara hon är nöjd och jackan är praktisk, varm och inte kostar 1000-lappar så är jag också nöjd!!

Imorgon fyller mamma och syrran år!! Syrran blir myndig;) Så vi ska ut och äta lite på kvällen...det kommer bli superbra tror jag!! Tomas syster kommer hit och passar barnen. Guld värt!!

Nu hoppas jag att jag kommer fortsätta uppdatera den här lilla bloggen... kanske också få syrran att hjälpa mig styla om den lite;) Lite gamla kort;))

Hej hopp så länge!

RSS 2.0