Trevlig Midsommar!!!

Tänka sig att det redan är midsommar... Tiden går fort!

Jag jobbar... och resten av familjen är hos mamma och co i Norrtälje. Tur för dom :P ;))

Här är det lugnt!! Inte så mycket som händer och inte så många som jobbar;)
Mat fick man här också;) Färskpotatissallad, sill och massa annat ;) Till efterrät jordgubbar och vaniljgrädde! Så det går ju ingen direkt nöd på mig fastän jag såklart hade velat vara med familjen!!

Nu ska barnen vara hos mamma ca en vecka (beror på hur länge jag klarar mig utan dom och hur länge dom orkar med våra busungar) <3
Har ganska mycket i veckan i alla fall!! Ledig imorrn, jobbar natt sön, mån och tis, ledig onsdag, banken och intervjuer på torsdag...ja som vanligt fullt upp;) Sen jobbar jag på 4an igen fre,lör och sön....

Hoppas ni har en underbar midsommarafton!!

<3<3<3

Jobba sig lite...

Har jag ju gjort... Var ju ledig i fredags eftersom vi var barnvakter. I lördags jobbade jag på natten och sov såklart inte på dagen....fattar inte att man inte kan slappna av!!??? Var en ganska kämpig natt men det gick!
När jag kom hem på söndag morgon så åt familjen+Cindra frukost. Sen kom Cindras mamma och hämtade upp de stora tjejerna för fotbollsträning. Tomas skulle mecka skrotbil så jag slog en pling till Tessan och vi åkte med de små till FunHouse. Det var ju kanon. De skötte sig själva de små krabaterna!! Tessan och jag satt och pratade och det var allmänt trevigt;)
Vi var där i 3 timmar... Helt perfekt en regnig dag! På kvällen var jag så trött att jag knappt orkade resa mig från den sittande ställningen på golvet:P
Vi åkte in till Södertälje vid 21 tiden och hämtade syrrans bil! Hon e ju så himla gullig som lånar ut bilen till mig när det kör ihop sig! <3 tack <3

När vi kom hem så var det sängen diiiirekt!! Jag somnade på två röda ;)

Måndag morgon åkte man upp vid 8 igen...frukost och sen var det bara att dra iväg till TV4 för jobb!!
Jag fick sluta tidigare på kvällen och det var suuuperskönt!

Idag gick jag upp vid 7.30, åt frukost, gjorde iordning barnen, lämnade dom på dagis,jobbade med mitt ordinarie jobb....schema och bokade intervjuer för att sedan ta bilen och åka mot Sthlm. Ett stopp i Kungens kurva för att plocka upp lite grejjer åt Tomas och för en Drive in! Sen bar det av mot Tv4 igen.

Och nu sitter jag här... får sluta snart och då är det inte så lång tid kvar innan jag får lägga ner huvudet på kudden och somna skönt!!
Det har gått skitbra idag...Äntligen känns det som att jag är inne i det här igen!! Det var fullt ös mellan 19 och 22, det kom ftp-inslag som strulade på vägen....jag fixade det! Det kom inslag strax innan sändning som jag klippte i och postade till körchemat;) Gick bra fast det var stressigt, hästarna kom i tid så jag hann klippa och posta det i lugn och ro... Jag hjälpte till att göra bokningar och banda annat!!
Är sjukt nöjd!! Fick glada tack efter sändningen och då blir man ju sådär extra glad!!

Nu ska jag börja packa ihop här så jag kan driva hem någon gång!!

Imorgon är jag "ledig"!! Tjohooo!!! Ska BARA fixa lite med det ord, jobbet :P

Ha det bäst!!

Tungt idag!!

Begravningen är idag!

Tänker på hela familjen, dom har en jobbig dag framför sig. <3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ett stort tack för att jag fick lära känna dig Lena!
Du var alltid glad och man bara älskade höra dig skratta.
Jag önskar att jag kommit och hälsat på dig när du var dålig men jag ville inte störa! Jag hoppas att du kännde att vi brydde oss ändå <3
Nu är lidandet över och du kan slappna av och sova gott! Tror det var det bästa för dig! <3
Kram på dig!!

<3<3<3Vila i frid <3<3<3

<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Helgen och så...

Det har varit full rulle igen ;)

I fredags gick jag ju inte alls och la mig efter jobbet!! Pucko!!
Men det är sååå mycket man vill passa på att fixa med när man är helt solo hemma.

12.30 kom Alex hem från skolan, 13.00 hämtade vi de små på dagis. 13.15 var det ombyte för de små i bilen och vi hann till Herrgården till halv ;)
Man fick ju nästan tårar i ögonen när Sandra kom framspringandes och mottog sina nallar m.m. att ha runt halsen och framförallt när man såg glädjen i ögonen!!

Efter lite uppvaktning där så åkte jag, Tomas och de små till grillen och tog lite att äta. Alex åkte vidare med Stefan.
Efter lite mat så hämtade Tomas upp cykelvagnen som jag köpt av Johanna. Vi kunde ju inte låta bli att testa lite;) Tilde skrek som bara den när vi skulle spänna faste henne i den där men sen när Tomas började cykla så satt båda och tjoade och skrattade ;)

Vid 17 åkte vi till Södertälje för grill och så med Sandra, Stefan och co;)
Det var en trevlig och lugn kväll! Det blev också en tidig kväll eftersom jag och barnen var trötta...

I lördags gjorde vi inte så mycket... eller jo!! Jag stack iväg och handlade på fm. Till Jysk och köpte parasoll, till K-Rauta och köpte sandlådesand och sen till Maxi för lite mat;)

Tomas tyckte inte att det var så bra att jag kom hem med ett lila parasoll, men det tyckte både jag och grannen så det fick vara kvar....sååå fint! Ska lägga ut bild en annan dag ;)
På kvällen kom Cinda och Amanda. Dom sov över till söndag eftersom vi skulle åka ganska tidigt.

Vaknade av värsta smällen kl 6 på morgonen!!! Shit vad rädd jag blev!! Det är ju inte kul att vakna av att man blir rädd!! Tittar i sängen och Tomas är borta!! Va faan!! Sen hör jag ju att det är åskan! Men helvete vad det lät. Värsta hittills tror jag. Tomas hade vaknat tidigare och var där nere och drog ut sladdar och studerade blixtrarna. Alex, Cindra och Amanda vaknade också men de små sov vidare... Tilde hoppade till en gång men vaknade aldrig ;) Snacka om att sova tungt!

Det mullrade och spöregnade om vart annat och jag trodde att Gröna lund skulle bli blöt och trist!!
Lagom till vi skulle åka sprack det upp lite och när vi kom till Sthlm så var det växlande molnighet och inte så väldigt varmt så det kunde ju faktiskt inte bli bättre!!
Men det var MYYYCKET folk, typ rekord!! 5000 anmälda, helt galet!! Så köer var det ju men inte alls som det brukar ;) Man märkte ju skillnad från fm och sen när dom öppnade för allmänheten;)
De stora tjejerna fick springa runt själva och de skötte det exemplariskt!! Kom vid de tidpunkterna vi bestämt och allt så det var verkligen en guldstjärna till dom...

De små åkte nyckelpigan, elefanter m.m. Ebba åkte lilla fritt fall och tyckte det var jätteskoj, sen fick jag ,med henne i blå tåget men det var inte lika roligt;) Men hon blev inte ledsen i alla fall;)
Jag och Tomas åkte Twister och den var superkul;)

Vid 17 tiden åkte vi hem efter en lyckad dag.
Ebba vann en stooor Plopp också det första hon gjorde;) Snacka om stolt;)


(nej...vi har inte döpt båda våra barn till Ebba;) Det är ju Tilde som tagit över Ebbas vagn)

Väl hemma beställde vi pizza och slappade resten av kvällen!!


I måndags cyklade jag med barnen till dagis...snacka om att det var tungt i backarna;) Härligt för kroppen ;)
Vilade lite när jag kom hem innan det var dags att cykla och hämta dom igen.
På em kom Amanda och till kvällen grillade vi.
Vid 21 cyklade jag till jobbet! Det var en tung och långsam natt!! Hade ingen lust att göra speciellt mycket heller!!

Tisdag morgon åkte jag hem och la mig nästan direkt. Hade supersvårt att somna men fick väl ihop 2 timmar eller nått :S När jag gick upp så tog jag det lugnt en stund innan jag cyklade och hämtade barnen. På kvällen efter middagen fick jag ett ryck och dammsög och torkade golven på nedervåningen...

Inatt har jag kollat lite tv och suttit en del vid datorn... det har gått snabbare inatt!! Tack och lov!! Nu är det bara 3 timmar kvar ju!!

Efter jobbet ska jag hem och slänga mig i sängen en liten stund, sen ska jag städa på övervåningen innan jag sticker ner till centrum för att handla. Får se vilken ordning allt blir i!! Jag ska göra en jordgubbstårta med grannpojken idag ;) Vi måste ju fira att hans lillasyster äntligen kommit ut;)

Så ja, lite uppdatering är aldrig fel!!

Jag återkommer med bilder på Studentdagen, parasoll m.m.


<3 På fredag är det begravning för Lena... Usch vad jobbigt!! Vi ska inte gå utan har bestämt att vi hjälper till med barnen istället! Jag var och beställde en liggande bukett hos Elin för att visa vårt medlidande, saknad och sorg. Jag ska ner till Elin och titta hur den blev på torsdag em. Tar ett kort och lägger upp så ni får se!!
Tänker på er extra mycket så här dagarna innan! <3

Måste ju passa på att lägga ut lite bilder...

Mina bästaste <3




Kusinerna ;)


<3


Och sist men inte minst... Moa på födelsedagen när vi kom och överraskade med lite blommor;)
Milton gillade sin kaka;)

Självklart finns det några till i mitt liv som tillhör de bästaste men de hade tyvärr inte fastnat på bild nyligen... De kommer vid ett annat tillfälle ;) När dom minst anar!!

Går snart av, det är fredag, jag är ledig i helgen...

kan nästan inte bli bättre!!

Idag är det studentfirande som står på schemat... Sandra tar studenten!! Grattis till dig! Bra jobbat!!!

Jag ska nog hem och lägga mig en stund först. Måste passa på när man är själv hemma;)
Alexandra slutar lite tidigare idag eftersom vi ska iväg och då är det snabbt ombyte och sen iväg och hämta de små på dagis och vidare till herrgården där de springer ut;)

Senare blir det till Slöddertälje för vidare firande;)

Imorgon har vi inget planerat vad jag vet... det känns ju helt ok faktiskt. Alex ska iväg på kalas och efter det kommer nog Cindra och sover över;) Vi åker ju på TV4´s familjedag på Gröna lund på söndag. Jag hoppas verkligen att vädret ändrar på sig för man vill ju inte ha regn när man är där...

Ska bli kul... Inträde, åkband och matkuponger för alla bjuder dom på!! Inte helt fel ;) Men det bästa är nog att det bara är TV4-folk på grönan mellan 10-12 och det betyder- INGA köer till attraktionerna!! Nice ;)

Idag verkar det i alla fall bli bra väder;) Solen skiner in genom fönstret;)

Nu ska jag fixa lite papper innan hemgång!

Ha en underbar dag och helg på er!!

Helgen...

Var underbar!!

I lördags fick vi besök av Ullis och Janne...Vi grillade, åt glass och jordgubbar, drack gott och snackade massa! Supertrevligt!! Och hur bra väder som helst!!

I söndags kom Marie, Putte, Syrran, Christian och Melle på besök. Vi grillade;) och hade allmänt trevligt och mysigt!!
På kvällen ringde Cindra och frågade om Alexandra ville sova över så hon drog dit ;)
Lilla Tilde fick feber på kvällen också:( 39 grader bara sådär...

En helg med mycket besök men ändå avslappnat och mysigt;) Det behövs verkligen ibland.

I måndags på ´självaste nationaldagen så gick vi upp till folkets park och tittade lite. Ebba skulle absolut rida på hästen så det fick hon...hon var ju inte lika kaxig när jag väl lyfte upp henne men sen gick det bra...och gissa om hon var stolt efteråt;)!!
Vi åt lite lunch, tog lotter och lyssnade på musik, sen blev det alldeles för varmt så vi gick hem istället.
Tilde hade knappt feber på förmiddagen, men när hon vaknade efter sin tupplur var hon kokhet. 40 grader igen...

Tisdagen kom och det var jobb på 4an. Tomas fick vara hemma med Tilde som fortfarande hade feber...
Det var lugnt på jobbet till kl 19 när dom av någon?? anledning inte fick ut nyheterna!?!? Och det var faktiskt inte mitt fel att det var tillfälligt avbrott ;) Som tur var....!!

Nu är det redan onsdag... Ebba är på dagis, Alexandra i skolan, Tomas jobbar och jag och Tilde är hemma.
Hon hade nästan 38 grader imorse men nu verkar det vara lugnt. Hoppas det håller i sig nu bara!!! Annars blir det läkarbesök imorgon!!

Jag hoppas kunna sova eller i alla fall vila en stund när Tilde sover middag. Det blir jobbigt att jobba inatt annars!!

Skönt att det är lite molning idag faktiskt...en pausdag från värmen är inte fel!! Men imorgon får det gärna vara fint igen!!

På fredag ska vi på studentfirande och på söndag blir det grönan;)
Me like;)

Nu är det inte långt kvar innan sommarlovet!! Fatta vad fort det går!! Snart är det jul igen.....usch!

Lika bra att passa på att njuta av sommaren !!

Ha det bra!!

En ledig helg framför mig...

Skööönt!!

Det var ju inte den perfekta kvällen ikväll!

Strulade lite på jobbet och prestationsångesten kröp på, även fast det inte var mitt fel!! Jag hade ju kanske kunnat lösa det i alla fall!!

Ja ja, nu är det over för länge sen....ska bara släppa det själv!


Imorgon får vi middagsbesök och då åker det mosserande fram. Ska bli härligt!!

Ha det bra vänner!!

Vilken luring....

Jag älskar när det går i lås, när jag lyckas överraska;)

I söndags på vägen hem bad jag Tomas ringa och prata med Niclas och låtsas snacka om ngt viktigt och då tala om att jag tänkte komma och överraska Moa.
Jag min förvirrade människa sa ju tisdag.... DET kom jag på när jag planerade veckan i måndags. hmmm, Tomas hade fullt upp med att tanka etanol i vår nya dieselbil så han hade inte tid att ringa Niclas.
Jag skickade iväg ett diskret litet sms till Niclas på tisdag morgon att jag såklart menade onsdag eftersom det var då Moa fyllde år. Hade ju bara förväxlat veckodagarna lite. Niclas ringde upp och berättade att Moa hade hört samtalet och frågat när jag skulle komma på tisdag!!
Vilken himla tur att jag sa fel dag;) Jag skrev ut på facet fort som bara den att dagens (tisdagens) planer gick åt fanders och att jag skulle jobba på onsdagen så att det fick bli en annan dag....
Hon gick på det!! Moa hade ingen aning om att vi skulle komma på onsdagen... ;))))
Tomas fick order från Håkan att ta det lugnt så han följde också med till Norrköping. Vi hade med oss en fin bukett till vår fina vän <3
Vi fikade och grillade och hade det allmänt mysigt och trevligt till vi var tvugna att åka hem igen!!

Jag är sååå glad att vi lyckades överraska Moa och att hon blev så glad. Det värmer! Och det är hon absolut värd!!

Nu är jag på fyran och jobbar... Lugnt som i en filbunke är det här men man ska aldrig säga för mycket för då smäller det!! :P
Har ju trots allt 5½ timmar kvar;)

Ha en underbar kväll vänner!!

RSS 2.0