Tänk att den ena dagen kan vara ett helvete och nästa bra!?

That´s life!!

Nu har vi i alla fall fått ett radhus!!! Ett hyresradhus och det är ett förstahandskontrakt! Det ska bli såååå skönt!!!

Det är 4 rok på 100 kvm, tre sovrum på övervåningen och vardagsrum, kök och tvättstuga nere.
Det finns en liten inhängnad plätt på baksidan där de små kan springa runt utan att man behöver ha STÄNDIG koll! Bara det är ju värt hur mycket som helst! Har vi tur så rymmer gräsplätten en studsmatta till nästa sommar! Min stora prinsessas högsta dröm ;)

Det lilla MEN som finns är att det överlappar med två månader :S Alltså dubbel hyra i två månader!! Det kan bli liiite saftigt med 18000 kr i hyra/månad!! Men igen, VI HAR ETT RADHUS ;)


Med andra ord så kan man ju säga att det är dags att börja packa....IGEN! Men den här gången blir den sista på lääänge!

Klättrar på väggarna!!!

Är otålig, irriterad, less, arg!!

Typ allt just nu!!

Faan!!! Idioter! Ursäkta men så kan det vara ibland!!



Just det!!!

Bilder kommer snart hoppas jag!!

Just nu är det Amandas dator vi använder!! Det har tagits bort ett x antal trojaner från den så nu testkör vi och då vill jag inte lägga massa bilder här och kortläseren verkar inte riktigt fungera, men snart!! Ha tålamod! Den som väntar på något gott.....!!

Min trogne läsare Moa <3.... Detta är till dig!!

Hej min väl!

Hemskt ledsen att jag än en gång är så grymt dålig på att uppdatera bloggen! Har ingen ursäkt denna gång!
Vad har hänt på en vecka?? hmmm, jag kommer faktiskt inte ihåg ;)

I veckan hände det väl inte så mycket tror jag!

I fredags hade vi kräftskiva. Familjen, Amanda, Stefan, Sandra och Koffe! Jag hade gjort Moas västerbottenpaj och en taco/köttfärspaj. Jag har typ aldrig gjort paj förut och inte för at skryta men faan vad gott det var ;) Sen var det ju såklart kräftor, baguett, ost, kex, skagenröra (hemgjord såklart), lite bubbelvin, cider och glass. En helt enkellt supermiddag med trevligt folk ;)
Alla sov över till lördag och jag gjorde allt för att vara så tyst som möjligt när jag på morgonen skulle gå upp och duscha, borsta tänderna, äta frukost och böka.....Jag tror faktiskt att jag klarade det bra! Ingen som jag väckte i alla fall.... vad jag vet!

När jag kom hem på eftermiddagen vid 15 tiden så var det bara att ladda batterierna packa lite för att sedan dra upp till Stockholm och den årliga cruisingen! När vi kom upp så käkade vi middag på en pizzeria. Och jag är vääääldigt glad att det var en pizzeria som i princip var folktom!! När maten kommer skriker Tilde allt vad hon kan för att hon SKA ha mat NUUU! Och det skäääär i öronen ska du veta! Men maten är ju inte direkt sval när den kommer till bordert så du kan ju tänka dig hur det lät!!?
Efter några minuters lugn och ro började istället Ebba!! Hon skulle inte äta mer, hon skulle springa runt och när hon inte fick som hon ville så började hon skrika. När hon sur som ättika sitter fastspänd i vagnen, ja då börjar Alexandra att tjura! Det var inte gott, jag vill inte ha m.m.!!! Gaaaaaah!! Jag tog vagnen och gick ut och Tomas satt kvar med Alexandra....10 min senare är vi samlade igen och går ner till sveavägen för att kolla alla bilar!!
Det var ju lika underbart som vanligt! Barnen var inte jättetåliga så vi gicka ganska mycket men sen somnade de två små kors i taket!! Så senkvällen blev "barnfri" och vi kunda kolla bilarna i "lugn och ro"!

Alla verkade uppskatta kvällen så det var ju härligt!

Alla hamnade hemma hos oss för Stefan och Tomas var ju TVUGNA att drick upp ölen som inte blev uppdruckna på fredagen...haha

Vi andra gick och la oss ;)


Idag har jag jobbat mellan 15-21 och det gick väl bra ;)
Sen var jag och Amanda iväg och kollade bilar!! Det hela resulterade i 10000 myggbätt men vad gör det om hundra år??

Nu sitter jag här och sitter medan min sämre hälft sitter där och sitter!! ;)
Nä min lilla pluttinuttgubbe sitter och spelar TVSPEEEEEL!!!! Men nu skiter jag i det här i alla fall!
Vi får väl se om han har tid att säga godnatt idag!

God natt Moa! Sov gott!!

Puss och Kram!

Kusinbesök och Norrköping!

I tisdags kom ju ungarnas kusiner på besök! Vi hade supertrevligt med grillning och prat och ungarna fick leka av sig rejält ;)

I onsdags åkte vi till Norrköping och där har det varit bra (som alltid)!!

Samma kväll vi kom blev det tacos, lite bad i poolen  och Monopol på kvällen ;)

Igår höll gubbarna på med paraboler och grejjer på gården så jag och Moa tog barnen och åkte till Max för att äta lunch och sedan vidare till Folkets Park där dom har en jättestor och bra lekpark för barnen med massa aktiviteter. På kvällen hade vi en liten mini kräftskiva! Kräftor, räkor, olika röror, baguetter, sallad, västerbottenpaj, vin! Ja allt för en lyckad kväll helt enkellt ;)
Innan maten tog Moa och jag en välförtjänt liten minipaus i poolen med ett varsitt glas vin! Det hade kunnat vara liiiite varmare i vattnet bara, men det är ju pettitesser ;)

Idag drog vi till Busfabriken efter tjat från ungarna. Som vanligt så var det bara att hänga på dom små så att man visste vart man hade dom ;) Jag var heeeelt svettig efter ett tag, shit vad man blir barn på nytt alltså ;)

När vi busat klart så blev det en fikapaus och sedan fick jag för mig att jag skulle ta en boll till Tilde i en sån klomaskin. Jag lyckades ta den och då var det ju kört! Nu ville ju Ebba också ha något så det var bara att ta nästa grej, jag fick upp en nalle åt henne, sen ville Miranda ha, sen Alexandra, Tomas, och Mike. Jag tror jag fiskade upp 8 grejjer och missade 3 eller 4 gånger på det! Skojsigt blev det i alla fall när man plockade upp grej efter grej! Och barnen blev ju nöjda! Det var ju huvudsaken ;)

När vi kommit ut från Busfabriken var vi ju tvugna att gå en vända på Candyland! En hyfsat stor lokal med ENBART godis och dricka!! Gissa om barnen hade svårt att bestämma sig?? haha

En fullspäckad men väldigt rolig dag och 2 dygn!

På vägen hem stannade vi och köpte födelsedagspresent till Alexandras kompis som har poolparty imorgon och väl hemma gick vi ner till Rhodos och åt middag. Planka blev det för mig och Tomas....väldans gott!

Det var väl det! En dusch senare var det dags att bege sig till jobbet för en vaken natt!! Och här sitter jag nu! Väääääldigt trött! Men nu är det bara dryga 3 timmar kvar, sen får jag också sova ;)

Bilder kommer  senare ;)


Ha en bra dag!





Vad har hänt??

Ja, inte så mycket faktiskt!!! Jobba lite då och jobba lite nu! Men nu är det inte så mycket!

Tittade i almenackan här om dagen och fick panik!!!

Tidigare i sommar har vi planerat in ett besök till Norrköpin och lite "kräftskiva", sen ville Stefan och Sandra äta kräftor med oss. Mamma ringde och bjöd ner oss!!

När jag tog en titt fick jag snart panik när jag insåg att sommaren snart är slut och att allvaret börjar snart!!
Hade inget planerat till på fredag, men då ska jag jobba natt, så den helgen kan man ju inte åka iväg på.
Ringde till Niclas och Moa och planerade in en tripp till Norrköping ons-fre. Jobba natt fredag, kräftis med Stefan och Sandra på lördag, tyvärr blir det nog inte mamma, känns stressigt!
På måndag har Alexandra gympaläger i hela veckan mellan 10-14 så då måste man ju hålla sig hemma! Helgen efter det jobbar jag hela helgen och vad tror ni jag gör helgen efter det?? Precis.... JOBBAR!!

Ja ja, på det berömda fick vi in det mesta i alla fall ;)


Imorgon kommer Krille, Nettan och barnens kusiner hit! Vi ska busa och sen blir det grillning ;) Ska bli superkul!

Nu ska jag fixa det sista sedan blir det sängen för heeela mig ;)

Natti natt

Jaha, då var det ett tag sen IGEN!!!

Hopplöst det här när man ska komma ihåg allt ;)

I onsdags skulle vi åka till Parken Zoo, men ju längre söderut vi kom ju mer regnade det så vi vände och körde till Tullinge istället och Lekslottet. Populärt hos barnen men shit vilket kaos det var... Alla skulle ju vara där en regnig dag! Och så hade dom EN kassapparat som dom använde till både inträde och cafeterian!!??? Hur tänker man då?? Det var ju köer som hette duga!!!
1½ timma senare åkte vi hem till Angelica och Christian och käkade pastasalladen vi hade med oss ;) En härlig picknick i vardagsrummet istället för på Parken Zoo. Jaja det gick ju bra det med! ;)

Igår var det fint väder för en gångs skull.... Men jag var verkligen inte på humör så vi gjorde ingenting....ungarna var ute och lekte och jag städade lite för omväxlings skull!

På kvällen kom Stefan och Sandra och grillade med oss ;) Supertrevligt och mysigt!
Efter maten blev det Skip-Bo för hela slanten. En perfekt kväll ;) Det gör vi om snart!!


Idag får vi se vad som händer! En sväng till stranden kanske!?

Imorgon blir det jobba mellan 8-15!

Ha det bra vänner!

Tjong

RSS 2.0