Ingen framtida succébloggerska direkt!!

Dagens sanning.....

Nu har det varit jul och snart är det nytt år! Asså shiiiit vad det går undan.

I år firade vi jul hemma hos oss och det var inte igår vill jag lova;)
Mysigt var det i alla fall. Mamma, Anders, Amanda, Marcus, Angelika kom mitt på dagen och då åt vi julbord, sen var det full rulle på alla barn och sen var det Kalle som vanligt... Jag kollar faktiskt inte på det längre, man har liksom tröttnat lite;)

Senare på eftermiddagen kom våran Angelica också och strax därpå även vår fina tomte;)
Ebba tyckte det var jätteroligt att vinka till tomten i fönstret, men sen när hon förstod att han skulle komma in var det inte lika kul....hon skrek och ville inte alls haha, men när hon förstod att han kom med paket så blev det genast lugnt igen...hon fick sitt paket och tomten fick till och med en kram!!
Tilde såg mest förvånad ut hela tiden;)
Alexandra trodde inte på tomten???konstigt!! Hon sa att hon visste att han inte var riktig för man såg att han hade en mask och att han hade mörkt skägg under....men vem var det?? hihi, ja! Det var ju tomten!!
Lite senare kom även Christian och det var mys resten av kvällen...Alla åkte vid 23tiden och då somnade jag ovaggat i soffan;)

Dagen efter skulle vi skjutsa upp Alexandra och Amanda till t-centralen för då var det avfärd till mormor och Kjelle i Östersund.
Jag skulle först åka själv men sen beslutade vi att åka allihopa så vi kunde stanna och handla lite på vägen hem. Sagt och gjort, vi packade in alla ungarna i bilen och drog iväg...Tomas stannade på Statoil för att köpa en kaffe och märkte då att jag hade punka på mitt högra bakdäck!! Asså shiiit vilken tur att han märkte det då så att vi inte blev ståendes på motorvägen sen.... tur i oturen men det var ju bara att vända hem och byta bil men det resulterade ju också i att Tomas och barnen fick stanna hemma:(

Vi kom i alla fall upp till t-centralen i tid och efter lite spårbyten och krångel så satt dom i alla fall på tåget;)
Så nu är dom uppe hos mormor och blir bortskämda...gissa om jag är avundsjuk??

Nä här får man allt stanna hemma och slita;)

Jag skulle jobba sön, mån och tis natt, sen skulle jag jobba 8-15 på nyårsafton och sen natt igen på söndagen efter nyår.
Sen fick jag reda på att en i ordinarie personalen blev vidare sjukskriven och gissa om det är lätt att få in folk som vill jobba mellandagarna och nyårsnatten??? eehhh NÄ!!
Jag fick in folk till tors natt samt nyårsnatten....men då stod jag plötsligt utan personal nyårsaftons eftermiddag och nyårsdagens morgon OCH nattpass!
Det hela har i alla fall slutat med att jag får hoppa in ons natt, nyårsaftons eftermiddag och nyårsdagens morgon, natt eller i värsta fall både och!!! Suck!! Det var det nyårsfirandet! Vi skulle fira med älskade Moa med familj men eftersom det blev så mycket jobb för mig så hoppar vi det:(  Tråkigt som faan men vad gör man??

De här dagarna har det inte blivit så mycket sömn heller...Tomas skulle vara ledig mellandagarna men var tvungen att jobba i alla fall så jag har sovit när jag kommit hem fram till lunch och sen har jag småslumrat lite på soffan när ungarna haft sin lunchvila;)
Jag kan ju säga att jag längtar efter en hel natt i min säng nu...BARA 2 nätter kvar :P

Nej ni som fortfarande kikar in på bloggen ibland! Nu ska jag titta lite på TV... Ha det bra!!

Tjing Tjong!!

RSS 2.0