Livet har sina up´s and down´s...

Så brukar man ju säga....

Själv tycker jag att det är mer down´s än up´s!!???


Ledig ;)

Det är skönt att vara ledig ;)
Men nu går jag snart på igen... Men bara två nätter....sen är det KRYSSNIG med underbaraste släkten!! Som jag längtar, men jag börjar känna lite panik över att lämna mina små hemma utan att vara nårbar hela tiden :S
Men dom kommer ha det underbart härligt här hemma med Fiiiifan och Sandra ;) <3

Igår var vi till Annelie (BVC) på 1½ års kontroll med Tilde... JAg hade ju stenhårt räknat med att hon vägde runt 11-12 kg... Jo tjena! Ynka 10,3 vägde hon... Jag tyckte det lät väldigt lite men hon följde sin kurva så det var inte så mycket att klaga över ;)
Hon fick också lite vaccin, hon var superduktig...hon blev bara arg för att jag höll i henne så hårt ;)

Idag tänkte jag att vi skulle åka till Skärholmen och glutta lite... jag vill ha något nytt inför kryssningen ;)

Nä nu måste jag fixa lite här...

Ha en bra dag ;)

Tjing

Det börjar närma sig...

ledighet nu... ;) Är inne på natt 3 av 3 och det känns ju underbart!!

Nu behöver jag vara ledig lite så jag får sova ordentligt igen! ;)


Imorse (igår morse, söndag) sov Tilde fortfarande... I MIN säng, jag la mig bredvid och mös! Jag vaknade när familjen gick upp för att äta frukost och somnade om fort...sedan vaknade jag av att ungarna förde ett herrans liv....de tjoade och Tomas försökte få dom tysta!! haha det är inte lätt!! Jag låg vaken ganska länge för att jag inte kunde somna om och sen kännde jag att jag var på väg att bli hungrig och tänkte att nu är det kört!! Men jag tvingade mig kvar och efter att resten av familjen lämnat huset så somnade jag om igen... Vaknade ett par gånger men gick inte upp förrän strax innan 15 så det måste väl vara godkänt??

På eftermiddagen kom Systeryster, Christian och Melle....vi åt våfflor och hade mys! Senare kom även Linda, Mange och Emelie och fikade tårta med oss!! Kul att man har lite till ett liv även fast man jobbar natt ;)
Alla lämnade oss vid 20 tiden och då var det dags att göra sig klar inför natten...

Nu har jag suttit och pratat via facet, men natten har kommit och alla har gått och lagt sig så nu får jag roa mig med ngt annat ;)
Det börjar en film nu 01.30 som jag ska kolla vad det är för ngt, sen hade jag tänkt att roa mig med att betala räkningarna.... :/


Hoppas ni sover sött i era mjuka sköna sängar!!!
Jag är inte ett dugg avundsjuk!!!

Tjao

Smartskalle....

Blev lite sen igår kväll så jag tog ju cykeln till jobbet...
Jag kännde redan i fredags på dagen när jag cyklade att knät gjorde ont...kunde liksom inte ta i med det benet!
Varför tar man då cykeln på kvällen också?? Jo för man tänker ju inte så mycket... På lördagsmorgonen när jag cyklade hem så hände det något med det förbannade knät!! Det gjorde svinigt ont och jag kunde inte ens stödja på det!! Höll på att ramla när jag skulle av cykeln för att benet inte bar mig!! F**N!!!

Lite spray och bandage samt två alvedon innan jag kunde somna när jag kommit hem.

När jag sedan gick upp vid 14.45 känndes det bättre i knät... fasiken vad skönt tänkte jag!
MEN...när jag gick ner för trappan kom värken tillbaka och sedan dess har det gjort superont bara jag böjt lite på knät!! Jag orkar inte med det här längre!! Nu hoppas jag verkligen att jag får svar på magnetkameran nästa vecka!!! Vill komma igång nu när det inte är halt längre....promenera och cykla!! Det vore något!!

Tomas och barnen åkte till Linda och Mange... Han passade på idag så jag fick sova lite;) Det var snällt!!
Även om jag kan sova när dom är hemma så blir det helt annorlunda....skulle jag vakna och dom är hemma så vill jag bara gå upp. Idag vaknade jag vid 12 tiden och då visste jag ju att dom inte var hemma och då var det mycket lättare att somna om.


Tomas syster Marie kom på eftermiddagen... vi fikade lite och sedan blev det middag från Morris ..orkade verkligen inte laga något och sent hade det hunnit bli också!


Nu sitter jag här på jobbet igen... tiden har gått ganska fort hittils och snart tjänar jag ju en hel timma ;)
Bara en sån sak!!


Nu längtar jag verkligen till kryssningen nästa helg!! Vill att veckan ska gå fort, men inte för fort, först ska jag mysa med barnen i det förhoppningsvist fina vårvädret!!


Hoppas ni sover gott!!
Det ska jag göra om sådär en 7 timmar eller så ;)

Tjong på er


Inte bra det här...

Jag måste ju kunna slänga in ett litet inlägg även fast jag är hemma liksom!!
Ska försöka bättra mig på den fronten ;)

Vad har hänt sedan sist då?? Jo jag har varit ledig....eller rättare sagt vabbat och varit ledig ;)

I tisdags morse fick jag reda på att Ebba haft krupphosta under natten så det var ju bara att hålla henne hemma också... Med två sjuklingar insåg jag att det inte kommer bli speciellt mycket sömn så jag ringde in en ersättare!

Sjuklingarna visade sig vara väldigt pigga ändå så vi var ute i det sköna vädret och det var verkligen jätteskönt....vi kokade korv och åt ute på altanen, supernice ;)



I onsdags var vi också ute....det blåste rejält men det var kul ändå....vi var i lekparken och busade.

Barnen verkar friska ända till kvällen då dom börjar hosta igen, och vid ansträngning kommer det också! Hur lätt är det att säga åt dom här ungarna att vara lite lugna??

I torsdags var vi ute en stund på förmiddagen...sen var det lunch och sen tog vi faktiskt bussen in till Slöddertälje för att möta upp Mickis. Hon skulle nämligen vara så snäll och skjutsa upp mig till Sabbatsberg där de skulle magnetkameraröntga mitt knä... Mickis och alla barn satt i väntrummet medan jag låg i tunneln och inte fick föra en fena ;)
Efter 20 min var det klart och vi drog vidare hemåt. Vi stannade till i Västberga för lite McDonaldsmiddag... gissa vilka som jublade!? Inte var det jag och Mickis i alla fall ;)
Men det var inte så tokigt faktiskt, det gick lätt ner ;)

Vi lämnade av Mickis i Tälgehallen och snodde hennes bil ;)
Bara minuter efter vi kommit hem så kommer även Tomas...han hade varit på ByggMax och köpt golv :O))))
Äntligen ska det läggas golv i hallen och köket!! Vet dock inte riktigt när det ska hinnas med men nu har vi ju i alla fall golvet hemma ;)

Jag lämnade av barnen och hämtade upp Camilla....vi drog en repa på Maxi, det var skönt att kunna gå i lugn och ro och bara vara... I slutet blev det ju dock stressigt som vanligt eftersom Mickis skulle hämtas 20.30.
Vi nästan sprang igenom det sista och jag glömde såklart hälften ;)'

Vi hämtade upp Mickis och drog sen hem...Sköööönt, och det dröjde väl inte länge innan jag däckade i soffan ;)


Igår fredag var det ju min dag!!
Den började kl 6 med att Tomas och Alexandra kom in och sjöng...myys! När jag sedan tittade ut i hallen stod där en cykel... Så himla kul. Hade verkligen inte anat något!!
Tack igen underbara familj för den fina presenten!! <3

Det blev besök under hela dagen med våfflor och tårta.....fina blommor fick jag också!!
Jag skulle ju ha vilat under dagen medan Tilde sov var det tänkt MEN jag tyckte det verkade tråkigt så jag hoppade det ;)

Nu sitter jag här och har bara 7 timmar kvar på jobbet innan jag får cykla hem :S



Det var ju lite uppdatering om vad som hänt sista tiden;)
Nu jobbar jag två nätter till så blogga lär jag ju göra imorgon natt igen :P



Ha det bra läsare!!


Glömmer ju massor...

Jag är ju inte riktigt van att skriva om allt som hänt så jag glömmer ju berätta massor ;)

I helgen när Alexandra och Ebba var hos syrran så hade dom varit på Tom Tits!!
Syrran är bäst alltså..ungarna var sååå nöjda så det fanns inte...
Jag fick ett mess på eftermiddagen av syrran där det stod " Jag fattar inte hur de orkar. 5 timmar nu och utedelen är inte ens öppen."  Haha nä, vi fattar nog inte det för att vi själva inte har den orken ;)

När jag kom hem vid 21 på kvällen sov dom ALLA 3 ;)

Tack igen sis <3


Jo det hände i söndags!! Min bil blev såld ;)  :(
Ja, det är väl så jag känner... det var väl bra att den blev såld eftersom vi skulle sälja den, men det var med tåren i ögat...jag gillade den verkligen!!
Men det känndes jättebra, det var den bästa köparen alltså... en störtskön kille från Söderhamn!! Kunde nog inte bli bättre där ;)

Söndags kväll hade Tilde fått feber... 39 grader, faan också...stackars lilla barn som aldrig är frisk!!
Lite alvedon och hon blev piggare men hade fortfarande 39 på måndag morgon...

Ebba var frisk och pigg som en liten nötkärna så hon fick gå till dagis;) Hon tyckte det var konstigt att hon skulle gå utan Tilde och skyllde på både det ena och det andra...hon var sjuk och hon var trött och hon ville vara hemma och titta på film... Väl på väg och väl framme var det andra bullar, hon lekte och hade haft jättekul hela dagen... Skönt att hon får gå till dagis även fast Tilde är hemma och kraxar!!

Jag, Tilde och Mickis drog in till stan eftersom jag var tvungen att lösa ut postväxeln så att vi visste att det fanns pengar på den och efter det blev det lite shopping och lunch;)

Jag handlade på Bik Bok: Två riktigt sköna tjocktröjor, två par leggings och två linnen för 500...heeelt ok tycker jag;)
Sen köpte jag även ett nytt VarförDärför allvädersset till Ebba. Jag köpte ju ett varsitt till de små i höstas men de växer ju som ogräs så nu fick Ebbas "gamla" gå över till Tilde och Ebba fick ett nytt! Hon fick även ett nytt fleeceset... skööönt att det är klart nu i alla fall. Det börjar ju bli varmare så det är väl dags att byta lite kläder :P


När vi var hemma igen så tänkte jag att jag i alla fall kunde sätta mig i soffan och slappa lite eftersom jag nu skulle jobba inatt....hmmmm, det gick ju inte sådär jättebra måste jag ju erkänna... Ebba skulle prova de nya kläderna, Ebba gick ut, Ebba kom in och hade kissat på sig...jag hängde upp tvätten som låg i maskinen för att sedan kunna sätta igång en ny med nerkissade kläder!! Sedan var klockan helt plötsligt 16.30 och det blev suuuperbråttom med middag eftersom Alex började gympan kl 18. Maten var klar till 17 och ungarna fick ju mat först såklart... när jag väl satte mig ner och skulle äta så var klockan så pass mycket och Tomas var lite sen från jobbet så Alex och Jossan fick gå till gympan...
Jag pustade ut lite och kollade lite mail och så... min kära sambo kom hem och vi han ju prata en liten stund i alla fall tills det var dags att åka och hämta gympabarnen och sen var det ju nästan dags att gå mot jobbet..... suck!! Ingen vila idag heller!!

Tilde min lilla sjukling hade 40 grader nu på kvällen (måndag kväll) och då är det ju verkligen inte roligt att gå hemifrån!

Nu sitter jag här på jobbet och är ganska så trött, men inte så trött som jag deffinitivt trodde att jag skulle vara!!
Och nu är det ju BARA 6 timmar kvar innan jag får gå hem och.... just det!! Ta hand om sjuka barn :(  Jag hoppas jag kan få sova lite under dagen i alla fall, annars måste jag nog hitta en ersättare för det går ju inte att vara vaken hur många timmar som helst i sträck... Någon måtta får det vara;)

Det blev ett långt inlägg det här...
Trevligt att ni orkade ända hit! Om ni nu gjorde det;)

Hoppas ni sover gott och sött där ute nu!! Jag är inte alls avis :P


Tjingsalong!!


Helgen...

har varit bra! Och jag hoppas den slutar ännu bättre ;)

I fredags var Alex på kalas och syrran kom hit på middag innan hon skulle hämta Alex... När Ebba fick reda på att Alex skulle med syrran hem och sova över så ville hon ju självklart med hon också! Jaha...
Två barn fattigare somnad jag och Tilde i soffan vid 21 tiden! Heeelt slut var jag ;) Blev ju inget sovande på dagen så det var kanske inte så konstigt!

Igår morse vaknade jag och Tilde 06,30 och då var jag pigg och hade vääääldigt ont i de nedre delen man kissar med;) Jag fattade att det var en urinvägsinfektion eftersom jag kännt av det lite i ett par dagar och nu gjorde det fruktansvärt ont... jag ringde till sjukvårdsrådgivningen och frågade om dom kunde boka in mig på en tid på närakuten i Södertälje och jag fick en tid redan kl 08,15 så det var bara att slänga i sig en smörgås och dra ;)
Mycket riktigt, det var en urinvägsinfektion så jag åkte därifrån med en penicillinkur rikare!!

Senare på dagen åkte vi ut till Linda och Mange och blev bjudna på lunch och chokladtårta, mmmm det var gott ;)
Tomas fick även en födelsedagspresent så det var gulligt av dom...

På eftermiddagen/kvällen åkte jag, Mickis och Ida till vår brukares 40 års fest och hälsade på ;)
Vi stannade ett tag och sen åkte vi hem och tog ett glas vin innan det var dags för alla (2) att dra sig hemåt.

En dag då det hans med mycket... Idag är jag lite nervös... Jag hoppas innerligt att det går vägen men det är med sorg i hjärtat som jag i så fall kommer ta farväl :(
Jag berättar mer sen när jag vet... liiiite hemlig måste man ju vara ibland ;)

Nä nu ska jag plocka lite i denna röra som blir på 2 sekunder, känns heeeelt onödigt men man måste väl!
Sen ska jag gå ut och lapa lite sol tror jag ;)


Ha en underbar vårdag kära läsare ;)

Nu glömde jag ju berätta...

Det är absolut inget kul utan snarare elakt...

Tomas började senare idag så han och de små var hemma imorse när jag kom hem från jobbet!!
Jag gick in på toa och skulle tvätta händerna.
Då skulle Tomas vara rolig och kittla mig på baksidan låret. Där är jag väldigt känslig och rör man väldigt löst där på ett visst ställe så viker sig benet, det tycker han e skitcoolt och roligt!! (jag vet att det låter sjukt men mina ben funkar så :P)

Det han inte tänkte på!!!! Det var att mitt knä inte är som det ska, så när benen viker sig och jag hamnar lite på huk så gör det så ont i knät att jag faller ihop helt och tar mig inte upp!! hmmm

Oj, han tänkte inte på mitt knä...!!

När jag sedan kryper ut från toaletten för att få stöd från trappen så jag kan resa mig upp så kommer Ebba springandes....
- Men mamma!! Vad gör du??



Ja! Vad säger man??

Då hade man helg igen då ;)

Skööön vecka... Jag har varit ledig 9 dagar och denna vecka jobbat 2 ordinarie pass och ett extra och nu har jag helg och ledigt igen...underbart ;)

Blir inte lika underbart nästa vecka :P Då jobbar jag mån, tis, fre, lör, sön :P
Ja ja, lika bra det så man slipper fira så mycket födelsedag :P


Jaha, vad gör man nu då?? Sova eller inte?? Kan ju vila lite i alla fall :P
Sen ska jag passa på att åka in till stan medan barnen är på dagis... (eller ja...jag sover ju när dom e på dagis såklart ;)

Alexandra ska på kalas ikväll så jag måste fixa en present, sen blir det lunch och handla lite mat.
Skulle behöva städa här hemma också...ungarna river ju fram och springer runt som tornados och spåren efter dom ligger ju såklart kvar.


Nä, det känns inte som att det var så mycket intressant skrivet i det här inlägget så jag lägger helt enkellt ner för nu! Hade ju inget roligt att berätta :P


Ha en bra dag kära läsare;)


BARA 6 timmar kvar.....

innan arbetspasset är slut.

Med risk för att låta gnällig: Men f**n vad jag har ont i mitt högra ben/fot... jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vart det gör ont för det strålar neråt från knät och en stund senare gör det bara ont i fotleden/ovanpå foten.

Jag kan få ont i fötterna så om jag gått mycket på en dag...det är sådan värk, men jag har inte gått speciellt mycket idag så jag vet inte riktigt om det har med knät att göra för det har spökat som bara den idag :(
Jag är sååå trött på det här nu, det gör ju så ont!!

Inte har jag några tabletter med mig heller!!!!!


Det blir tabletter och sängen när jag kommer hem!!


Annars idag så har barnen varit på dagis i 4 timmar... det var uppskattat hos dom ;)
Skönt att det är så i alla fall...
Imorgon ska Ebba få gå ut i skogen med dagis och ha med sig en liten matsäck, gissa om hon blev glad när hon hörde det?? Hihi.... Hon skulle minsan fixa matsäcken redan på eftermiddagen när vi kom hem ;)

Det verkade som att jag faktiskt lyckades sova en timma mitt på dagen för jag märkte inte när "Efter tio" slutade ;)

Sen blev jag väckt av en som ringde och var intresserad av bilen...
Har tagit emot två samtal idag av personer som verkligen är intresserade och nästan vill köpa den innan dom ens sett den!! Tyvärr har jag ingen bra erfarenhet av sånt snack, men vi får väl se vad som händer... klantskallar som vi e så hade vi inte uppdaterade regbevis på bilen så det fick jag beställa hem och dom kommer i början av nästa vecka..... Hoppas de intresserade inte hinner hitta andra objekt innan...Blir så less ibland!!! :(

Var tvungen att svänga förbi affären också och handla lite innan jag hämtade mina små igen...

Till middag blev det pannkakor och det var uppskattat av alla ;)  Tilde fick i sig två och Ebba tog nytt rekord med tre ;)

Mamma och snäll som man är gjorde jag iordning allt inför morgonen när Tomas ska upp och få iväg de små till dagis.
Jag la fram kläderna de skulle ha på sig...jag gjorde iordning hans mackor han ska ha med sig, Ebbas matsäck är i princip klar, det är bara att ta ut flaskan ur kylen och klyva äpplet...

Jag gjorde dessutom ungarna klara för kvällen med tandborstning, pyamas och välling så han kunde sitta och titta på hockeyn. Snacka om bortskämt karl!! Inte bra det här :P  Men tvätten fick han faktiskt hänga upp! Det var ju alltid ngt!! ;)

Ville lägga in en bild för att "piffa upp" inlägget lite och hittade det här ;)
Lite suddigt och så men helt underbart ändå!!!



mormor och Tilde på Naturhistoriska och Tilde är helt till sig av allt som finns att titta på ;)

Barnen på dagis igen då....

efter en tid hemma med hosta, snor och ledighet.
Jag hoppas att det går mot betydligt friskare tider nu!!

Imorgon ska Ebba ut i skogen med dagis igen.... det måste väl ändå vara ett vårtecken;)??


Inatt ska jag jobba så det blir ett längre inlägg då när jag ändå bara sitter och vakar och ska hålla mig vaken ;)

Nu ska jag försöka vila lite innan det är dags att hämta barnen igen;)




Ha en bra dag och krya på dig Maria!!


En unge i minuten...

Shit vilket program!! I love it!!

Man känner verkligen med dom blivande mammorna som ligger där och har så jä**a ont!! Det gör ont i hela kroppen och sen när det äntligen är över och man ser hur smärtan bara flyger ur kroppen....och upp på bröstet kommer det lilla underverket DÅ kommer tårarna!!

Helt galet!!


Tittade på avsnittet på webben precis....eftersom det var hockey igår så missade jag ju det :S

Annars idag så var jag och de små busungarna ute på förmiddagen... 1½ timma blev det tror jag minsan....det var skönt, speciellt i soooolen ;)

Får hoppa in och jobba idag också... eftermiddagen mellan 16-21, det är ganska ok. Bättre än en hel extranatt ;)

Sandra kommer hit och hjälper till att se efter barnen till Tomas kommer hem....
Tur man hade lite korvstroganoff i frysen så hon slipper laga någon mat ;)

Så underbart skönt att man har fina människor omkring sig när man behöver hjälp!! <3



Nä nu ska jag städa lite här...
Element-killarna var här idag så nu kan jag placera allt på de ordinarie platserna igen... SKÖNT!! och skönt att slippa sova på luftmadrassen inatt ;)

Ha en fortsatt bra dag alla fina;)

Tjolahopp!!

*Maria: Vi saknar er med... måste absolut ses snart! Läste att Emelie vart sjuk, hoppas hon mår bättre nu ;)*

Här kommer bilder...

På mina underbart tokiga barn från lunchen i fredags;)






dom e ju för söta ;)

Vad hände i helgen??

Ja ni... det ska jag berätta!!

Vi tar med fredagen och lite av dagen också tycker jag, gäller ju att vara effektiv när man ändå är igång ;)

FREDAG:

Hände inte så mycket på förmiddagen faktiskt... Vid 12 tiden kom Sandra hit och skulle vara barnvakt medan jag åkte till Sabbatsberg med mitt knä.

Jag åkte till Sabbatsberg i förhoppning om att de skulle tala om vad det var eller skicka mig på en magnetkamera direkt... MEN, näää!!!
Som jag befarade och sa till Moa i telefonen dagen innan!! Han som kallade sig ortopedSPECIALIST frågade lite om vart jag hade ont, klämde lite och sa... Jo det kan ju vara en meniskskada det här så jag skickar en remiss till magnetkamera! NÄHE?? Det visste jag ju inte redan!!! Det har ju bara en läkare från vc redan konstaterat!!! OCH sjukgymnasten!!'
Jaha ja....det var det besöket det. Klar efter 10 minuter!!! 320 kr (om jag inte hade haft frikort) Och en resa upp till Stockholm!! Fy f**n!! Och tillbaka om ca 1-2 veckor för en magnetkamera också!! Usch!!

Stannade och handlade lite på Maxi på vägen hem, sen var jag förbi på jobbet en sväng och lämnade nytt schema och så....

Sen var det hem och laga lite mat och mysa framför tv´n!! Sandra sov över också ;)




LÖRDAG:

På morgonen var det ingen sovmorgon heller;) det vara bara att gå upp vid 7 tiden.
Vi drog iväg vid 9 för att åka förbi Maxi och hämta upp Angelica och hennes matvaror, sen hem till henne och dumpa av henne, matvaror och ungarna.... hämtade upp Christian och Amanda och drog vidare till körskolan där handledarkursen väntade...
Det var en bra kurs faktiskt, mycket bra att alla måste fräscha upp minnet lite innan man blir handledare!

Efter kursen åkte vi upp till syrran och Christian för att fira Christians födelsedag;)
Det bjöds på mat, fika och trevligt sällskap ;)

Efter en härlig eftermiddag med familjen åkte vi hemåt, det blev ett litet stop på vägen för att handla lite åt Marie som åkt på influensan....

Sen var det hem och fixa varma mackor som vi smaskade på till melodifestivalen;)

En heeelt ok lördag!!




SÖNDAG:

Slappdag!!! Usch vad jobbigt det är ibland...
Man vill göra något och känner sig rastlös men har ingen ork!!

Ja ja, plockade lite och så....
Sen plockade vi undan i alla rum så man kommer åt elementen. Idag skulle det nämligen komma gubbar hit och byta termostater och grejer...
I vårat sovrum har vi en byrå framför elementet och för att kunna skjuta den åt sidan var vi tvugna att ställa sängen på högkant.... det slutade med att sängen fick stå på högkant och vi sov på luftmadrassen i ungarnas rum :P



MÅNDAG:

Vaknade imorse och tyckte det var väldigt ljust och tog snabbt upp telefonen för att kolla vad klockan var eftersom den inte hade ringt!?
Oh MY!!! Den var ju DÖD!! Panik!! Sprang upp och kollade klockan och det visade sig att den var 06.40...klockan skulle ju ringt en timma tidigare....FAN!!
Det var bara att rusa upp och hjälpa till att fixa mackor åt gubben så han skulle komma iväg till jobbet i tid...

Sen lugnade det ner sig lite och vi åt frukost i lugn och ro innan Alexandra sedan skulle iväg till skolan;)

Nu har de små tittat på film och jag har fått pratat av mig med min underbara Moa så nu är det väl dags att fixa lite lunch... Får se vad som bjuds!

Ha en bra dag "ALLA" trogna läsare!!

Tjong

Vad är problemet..???

Det kan man ju undra ibland!!

Först blir jag ledsen och orolig, sen blir jag bara arg!!
Det är inte lätt det här vill jag lova!!

Nu har klumpen kommit tillbaka....hoppas den försvinner snart!!




Å vad jag längtar till kryssningen med "mammasläkten", det ska bli sååå skönt att bara komma iväg med de människorna man älskar <3
De två små får vara hemma med Stefan och Sandra och det tror jag dom mår bäst av faktiskt, dom kommer ha såå mysigt ;)

Alexandra ska få följa med och det är hon superduperglad för;) Stora tjejen ;)


Nä nu måste jag nog ringa och vara lite jobbig till Moa :P  Orkar inte vänta längre på att hon ska ringa upp;)

ÅÅÅååå

Jag går och lägger mig nu och går upp lagom till slutet av april...!! OK??
Inte??

Jag skulle gärna göra det annars...
Tänk att slippa alla problem för en stund! Det kanske är en övergångsperiod för tillfället, men jag orkar inte hålla på och pussla mer nu! Vända och vrida på varenda för att det ska gå runt!!

Och tänk tanken att vakna upp och så är det helt plötsligt vår!! ÅÅ vad underbart ;)

Och så Spotify!! Nu helt plötsligt har jag lyssnat för mycket och måste börja betala?? Men hallå där!!


Någon som vill köpa en Mazda5 på tal om något annat??


Nä, ta tag i det här nu!!

Ska på 3-års kontroll med Ebba idag, det ska bli kul att se vad dom hittar på ;)

Lite uppdatering är på sin plats...

Inte för att det hänt så mycket spännande sedan sist men i alla fall!!

Mitt knä tar snart livet av mig!! Gör så j--la ont!! Jag säger åt ortopeden på fredag att ta bort skiten :P Då blir det säkert bättre!!

Jag har jobbat ja... hoppade in och var lite utbildare i torsdags kväll. Fick gå hem och lägga mig vid halv 2, såå skönt!

I fredags var jag och besiktade Saaben, den gick ju igenom...tjohoooo!! Det trodde vi inte så det var ju underbart ;)
Fick besikta bilen i Strängnäs, fanns inga tider i Slöddertälje på lääänge.
Efter besiktningen åkte vi till Eskilstuna och gick lite i köpcentrumet där... Alex och Ebba fick hoppa studsmatta med sele på sig....Ebba tyckte det var superroligt att komma upp i taket nästan ;) Och Alex gjorde volter och grejer... Sen blev det lite lunch och shopping;) Har ju en viss herre som fyller år på onsdag ;) <3
 
Hände inte så mycket mer i fredags....JO herregud, det gjorde det ju! Jag hann mycket ju!
Besikta bilen, shoppa, in till Södertälje för att kolla upp pyspunka på vänster framdäck, hämtade ut arbetshandskar till karln, sedan till nästa ställe och hämta lite grejer till karln sen var jag ju faktiskt och handlade också!!
Väl hemma blev det sen mat bestående av tacos, lets dance och semlor ;)

SEN....däckade jag ;)

Lördag och söndag natt jobbade jag så då hade jag inte så mycket till liv ;)
Fick lite papperarbete gjort, nytt nattschema och uppdaterad info...skööönt att få lite sådant gjort också ;)

Nu är jag ledig 9 nätter, känns ju underbart!! Synd bara att man inte har friska barn!! Kan ju inte göra så mycket annat än att vara hemma :(  Är sååå trött på sjukdomar nu! Även om de nu "bara" är hostiga! Dom får aldrig vara friska!! Kom nu vååååren!! Orkar inte tjata mer nu!!


Sist men inte minst!! Puss på dig Moa <3
Snart blir allt bättre ;)



Ingen vila ingen ro...

Gick av mitt nattpass igår morse och då var det bara hem och duscha och fixa allt med mycket hjälp av kära syster ;) Sen bar det av mot naturhistoriska. Det var jättekul och mysigt, det var jag systrarna, mamma och barnen såklart, jättekul med lite girltime;)

Trodde inte att Ebba och Tilde skulle tycka det var så roligt att gå på museum men det tyckte dom verkligen... Ebba sprang runt som en tok och tittade på allt och skulle visa oss hela tiden...- titta mamma, - titta!! Och Tilde sprang också runt och pratade på sitt lilla språk och pekade hej vilt! Verkligen kul att det var så uppskattat!!

Alexandra och syrrorna kollade på en film också...Alexandra tyckte det var kul och häftigt men samtidigt lite läskigt!;)

Vi var hemma först vid 20 tiden igår kväll och gissa om jag var trött?? hmmmm
Jag somnade som en stock i soffan vid 21 tiden ;)
Tomas frågade mig om något och jag svarade men på något helt annat!! ;)

Har varit ganska så trött idag så det har inte hänt så mycket! Fick ett sms där nattassistenten talade om att hon blivit sjuk...så en del samtal och pusslande har det blivit också...
Jag får hoppa in ikväll med en ny tjej så förhoppningsvis så kan jag gå hem och lägga mig under natten.

Imorgon ska vi iväg och besikta bilen i Strängnäs!! Är ju bra om man är lite pigg då i alla fall!!

Nähe nu kom min sambo hem så jag ska väl gå ner och prata lite med honom, sen är det bara att lägga de små och dra till jobbet!
Tvätten ska jag hinna hänga också ;)


Tjing!!

Då var det mars då....

Härligt att vi kommer närmare en vår!!! Den har aldrig varit så efterlängtad hos mig förut ;)

Ytterligare en helg har gått...och inte vilken som helst utan Ebbas helg;)

Ebba som fyllde 3 år den 26 februari, våran stora duktiga tjej!
Tror hon var helt nöjd med sin födelsedag och dagarna runt den, det blev paket både fredag hos farmor, lördag hemma med mormor och co och dessutom på söndagen när Angelica, Christian, Melvin, Linda, Mange, Emelie och Mickis kom!

Hon hade önskat sig kläder med Hello Kitty på, det fick hon;) och massa andra fina kläder och leksaker;)
En klart nöjd 3åring som älskade all uppmärksamhet!


Jag blir så förbannad på mig själv som inte ens hade kameran framme..?? Vad är det med mig? Jag som alltid brukar fota, jag har liksom gått lite i dvala...måste skärpa till mig här nu, det är ju skandal!!!
Det blev typ tre kort med Iphonen.... Fy f**n vad dåligt!!


Nu är det jobb igen... jag gick på söndag kväll och den natten var hemsk med tanke på allt kalasande i helgen och med det ingen sömn på söndagen som hade behövts! Men...jag tog mig igenom den och sov några timmar igår på dagen.... känns ju betydligt bättre nu även fast jag hellre hade legat hemma och sovit i min säng nu :P





Sista tiden har varit lite turbulent! Det har hänt mycket! Och mycket som inte varit så himla kul....
Man tänker och funderar, funderar och tänker!!
Och vad man än tänker så känns det tungt!!

Tur att man har de nära och kära intill sig som kan få en på bättre tankar <3


Har fått upp en riktigt bra och efterlängtad kontakt med Moa igen... kontakten har ju alltid funnits men nu är den tätare och det känns så himla bra!!
Vi stöttar varandra i dessa tunga tider och även om våra möten ställs in hela tiden tack vare sjukdomar så betyder telefonkontakten väldigt mycket!!
Tack för att du finns min Moa <3


Åter till lite pappersarbete som är ett bra tidsfördriv så här på natten ;)


Ha det bäst och på återseende inom en snar framtid hoppas jag ;)







RSS 2.0