Back at work!

MMhm så är det! Hästveckan med 5 nätter i rad ;P Lika bra att vänja sig med dessa nätter för nu har jag fått en fast tjänst ;) BARA nätter!
Det blir nog bra :P
Känns väldigt skönt att ha en någorlunda säkerhet i alla fall!! Sen har jag fått bemanningsansvaret också och det är ju kul! Älskar att ha ansvar!! Jag blir mer peppad!

Annars då? Vad har hänt?
Ja, inte så mycket! Har varit ledig i tre dagar men det känns ju inte någon stans! Har hänt lika lite hemma för det :( Barnen har varit hemma från skola och dagisinskolning pga hosta och snuva men idag fick dom gå i alla fall! Skönt att komma igång igen!
Från tisdag nästa vecka kommer de små gå på dagis....då är inskolningen klar ;) Kommer kännas helskumt att vara själv och ledig nästa vecka!! Men jag ska försöka få massa gjort hemma och sen ska jag städa ur gamla lägenheten så det blir gjort också!
Underbara Linda erbjöd sig att hjälpa till med städningen så det är ju helt suveränt!!


Jag ska försöka fota lite i vårt nya radhus så ni trogna läsare får se lite hur det går för oss... långt ifrån klart men det får ju komma uppdateringar under tiden ;)


Jag var ju hos sjukgymnasten på Huddinge igår också... Det känndes superbra! Hon jag har är specialistsjukgymnast inom neurologi så det kan ju inte bli bättre!
De hade gjort ett skräddarsytt program till mig! Inte som han här ute som frågade mig vad  jag gjorde för övningar när jag gick där uppe sist!....hmmm vem var det som var sjukgymnast igentligen??
Nu pratar dom omm att prova med botox injektioner i vaderna igen... aj aj aj säger jag bara, men men. Bara att bita i det sura och testa och hoppas på att det hjälper denna gång!!
Injektionerna ska göra att musklerna slappnar av mer och jag kanske slipper vara så fruktansvärt stel i benen!! Det hade ju varit guld om det hjälpte!!

I fredags hämtade jaag ut min Iphone4 och shit vad jag är nöjd än så länge!!! Jag bara älskar den!!
Så många och bra funktioner och appar man kan ladda ner!! ;)


Nä nu vet jag inte vad jag har att beerätta mer...återkommer om jag hittar något ;)

Tjing så länge och hoppas ni som får sova sover väldigt gott!! ;)


Tiden den bara flyyyyger iväg!

Nu har vi bott här i två veckor....det går alldeles för fort! Vi har fortfarande grejer kvar i gamla och det hinns med på tok för lite här hemma!

Igår var Tomas iväg och köpte lite hyllplan och grejer och snickrade upp det i klädkammaren uppe! Skitbra blev det...Han kan om han vill :P

Nu ska han snickra lite nere också... kommer bli kanon och skönt när man kan få undan lite grejer!!


Jobbade i lördags och nu går jag på min hästvecka på onsdag kväll. Natt onsdag-söndag! Ska bli spännande och se hur det går!

Jobba, jobb, jobba!

Känns inte som man gör anat just nu, men jag antar att det är så det kommer kännas ett tag framöver ;)

Nu är jag inne på min andra natt som jag jobbar och det är tufft vill jag lova!
Jag gick på i måndags kväll och som vanligt så kunde jag inte sova på dan, jag fick kanske en timma på dagen om jag hade tur :P. Igår när jag kom hem tänkte jag att nu är det väl inga problem att sova i alla fall.... tjo hej du calle bängman!!
Imåndags eftermiddag åkte jag in till Jysk och köpte en mörkläggningsrullgardin i hopp om att det blir mer sömn på dagarna när jag ska jobba natt sen.
Min idé var väl sådär... Det blev ju mörkt och så men det tog ju tid innan man kunde slappna av och sova.

Jag fick sova typ 1 timma på morgonen direkt, Tomas stannade hemma lite längre, sen gick jag upp och fixade lunch. Efter det gick jag och la mig med barnen och det gick bra....de somnade snabbt men det var ju värre med mig!! Vad är problemet?? Jag fattar verkligen inte det!!
Det måste ju vara att jag inte kan slappna av ordentligt!`?
Jag hoppas verkligen det blir bättre när de små börjar dagis, då kanske man kan slappna av på ett annat sätt!!? För det här funkar ju inte...först sova en timma och 11 timmar jobb på det, sen sova totalt 2 1/2 timma, sen var det dags för 11 timmar jobb igen.... NEJ! Det funkar ju inte i längden! Nästa vecka ska jag jobba 5 nätter i rad och då gäller det ju verkligen att man kan sova....

Men nu räknar jag ner till hemgång och känner jag fortfarande så här när jag kommer hem så får jag vara glad om jag hinner upp till sängen.

Nu är jag ledig till lördag och sen ledig sön, mån, tis och resten av nästa veckan natt.


Nä lite Mario nu så att man inte somnar...

Tjing så länge!

Finner inga ord längre...

och inte har jag något bra att skylla på!!
Jag är helt enkellt sämst på att blogga!


Nu har jag i alla fall kommit igång med mitt vikariat och det här är första veckan som jag jobbar heeela veckan.
Det känns lugnt, det är ju sköna tiden, 8-15. Nästa vecka ska jag jobba två nätter i rad och det lär ju kännas lite jobbigare men veckan efter det kommer jag nog vara mer död än levande eftersom jag ska jobba 5 nätter i rad!! Ja FEM nätter!! Hur faan ska det gå :P

Jag återkommer med mer info om det sen haha


Usch vad det är mycket att göra hemma, varje dag händer det något nytt!
Just nu önskar man ju att man var hemma istället för att jobba så man blir klar med allt någon gång. Hatar när det inte är klart!!
Dessutom har vi kvar en del i gamla lägenheten fortfarande!! Och det är ju pest!! Jag vill vara klar nu!!

Men jag tror det kommer bli väldigt bra i radhuset när allt är klart!! Det känns så i alla fall ;)

Nu måste jag återgå till arbetet!

 

Tjing 


RSS 2.0